Jonge Krijgers Academie 

jonge krijgers academie

Welkom bij de Jonge Krijgers Academie, een krachtige weerbaarheidscursus voor jongeren van 9 tot 16 jaar.

Momenteel kammen er ontzettend veel kinderen met mentale uitdagingen. Dit is voortgekomen uit de corona pandemie. Zo zijn er veel kinderen die overgewicht hebben, weinig vrienden en vriendinnen, een negatief zelfbeeld en een ontzettend laag zelfvertrouwen. De Jonge Krijgers Academie kan hier veel in betekenen voor deze kinderen. 

Gedurende vijf intensieve weken verwerven ze essentiële zelfverdedigingstechnieken en ontwikkelen ze geleidelijk aan zelfvertrouwen.

De Jonge Krijgers Academie erkent dat de middelbare schooltijd best heftig kan zijn voor deze jongeren en biedt een waardevolle uitkomst.

Door deel te nemen aan de Jonge Krijgers Academie krijgen jongeren de tools aangereikt om de uitdagingen van de middelbare schooltijd beter aan te kunnen.

Elke week staat in het teken van een ander waardevol thema:

  • Week 1: Krachtige lichaamshouding
  • Week 2: Effectieve zelfverdedigingstechnieken
  • Week 3: Adequaat reageren op aanvallen
  • Week 4: Versterken van zelfvertrouwen
  • Week 5: Proeve van bekwaamheid

Veiligheid en plezier staan centraal in deze vijfwekelijkse cursus. De sessies van de nieuwe cyslus vinden plaats van dinsdag 21 mei Tm 18 juni van 18:30 tot 19:30 uur in de dynamische omgeving van de Vereninging Nijmegen Vincentius (Horstacker 1451).

De deelnamekosten bedragen slechts 30 euro per kind, inclusief het gebruik van bokshandschoenen.

Schrijf je kind vandaag nog in voor de Jonge Krijgers Academie en bied ze de krachtige tools om vol zelfvertrouwen en weerbaar door de middelbare schooltijd te gaan!

.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud