Jonge Krijgers Academie 

bootcampen nijmegen

“Welkom bij de Jonge Krijgers Academie, een krachtige weerbaarheidscursus voor jongeren van 10 tot 17 jaar. Gedurende vijf intensieve weken verwerven ze essentiële zelfverdedigingstechnieken en ontwikkelen ze geleidelijk aan zelfvertrouwen.

Deze cursus erkent dat de middelbare schooltijd best heftig kan zijn voor deze jongeren en biedt een waardevolle uitkomst.

Door deel te nemen aan deze cursus krijgen jongeren de tools aangereikt om de uitdagingen van de middelbare schooltijd beter aan te kunnen.

Elke week staat in het teken van een ander waardevol thema:

  • Week 1: Krachtige lichaamshouding
  • Week 2: Effectieve zelfverdedigingstechnieken
  • Week 3: Adequaat reageren op aanvallen
  • Week 4: Versterken van zelfvertrouwen
  • Week 5: Proeve van bekwaamheid

Veiligheid en plezier staan centraal in deze vijfwekelijkse cursus. De sessies vinden plaats op dinsdag 9, 16, 23 en 30 januari, en op dinsdag 6 februari, van 18:30 tot 19:30 uur in de dynamische omgeving van de gymzaal Leuvensbroek. De deelnamekosten bedragen slechts 30 euro per kind, inclusief het gebruik van bokshandschoenen. Tijdens de afsluitende sessie in week 5 ontvangt elk kind een certificaat als erkenning voor de verworven vaardigheden en de gegroeide zelfverdedigingscapaciteiten. Schrijf je kind vandaag nog in en bied ze de krachtige tools om vol zelfvertrouwen en weerbaar door de middelbare schooltijd te gaan!”

.

Scroll naar boven